På denne side af Himlen findes et sted, som kaldes Regnbuebroen.

Når et dyr dør, som har været særligt knyttet til en her på jorden, da vil dette dyr rejse til Regnbuebroen.

Der er enge og bakker til alle vores specielle venner, så de kan løbe og lege sammen. Der er masser af mad, vand og solskin og alle er varme og veltilpasse. Alle de dyr, som har været syge og gamle, genvinder deres helbred og energi; de sårede eller lemlæstede bliver gjort hele og stærke igen, præcis som vi husker dem i vores drømme og minder om svundne dage og tider.

Dyrene er glade og tilfredse på nær èn lille ting: Hver især savner de èn, der betyder noget ganske særligt for dem, og som de måtte forlade. De løber alle og leger sammen, men dagene kommer, hvor et af dem pludselig stopper op og ser ud i horisonten.

Det er, som har han hørt en bestemt lyd eller opfanget et signal af en art. De klare øjne er ivrige; den spændte krop begynder af dirre.

Lige med èt bryder han ud af flokken. Flyvende over det grønne græs bærer benene ham hurtigere og hurtigere. Han har fået øje på dig, og når du og din specielle ven endelig mødes, knuger du ham ind til dig i lykkelig genforening. Aldrig mere skal I skilles.

Det regner med glade kys på dit ansigt; Dine hænder kærtegner igen det elskede hoved, og du ser endnu engang ind i de tillidsfulde øjne på det dyr, der har været væk i dit liv så længe, men aldrig fra dit hjerte 

... og sammen går I over Regnbuebroen

Del siden